Добре де, колата не ти е в ред, харчи 17 на сто, а ти се гониш с Пежа.... Това Пежо не е нещо особено, би трябвало да го прескачаш трупешката, а ти се излагаш. Оправи си колата!
Известие
Collapse
No announcement yet.
много гори
Collapse
X
-
нека и аз да вмъкна нещо,сега пежайките въобще ама въобще не са за подценяване вече 5г карам 405 1.9бензин 89kw и въпреки че в момента имам и 146т.с. 1.6- 88kw просто база за сравнение няма като изключим че е по-модерна за това че е с 7г по-нова иначе пежаиките от тази възраст,клас и мощност просто са №1.ако откриватела на ДВГ е бил французин сега мерцедеса щеше да е PEUGEOT.италианските автомобили по принцип трябва да са пъргави на старта,но при един не добре работещ вариатор или дебитомер или каквото и да било което я прави тромава,удоволствието става сравнимо с това да се возиш в москвич АЛЕКО.моля ви не ме разбирайте погрешно но това е самата действителност,1елемент който е поставе в мотора за по-добри резултати се оказва напрактика вреден.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от gh0str1d3rсамо да вметна относно вървенето и харченето, днеска нарочно се тествах с един приятел, той кара ПЕЖО 307 1,6 ХДИ - 110 коня, еми не можеш го настигнеш...сори, тва е относно вървенето...Гонил съм го от Бургас до Варна и най-доброто постижение беше да го понастигна при 170-180 км/ч
Така и не го задминах
Сега вече знам обяснението
А истината е, че 145/6 1.6ТС не са от най-бързите автомобилишо не прбате тва ХДИ с някоя КУ4
Да видим тогаз резултата
Някои хора в този форум не спират да се перчат с бързите си дизели,ма като зтане въпрос за гонка с турбо бензин,се крият кат мишки.Сори приятели но тва е реалноста
Турбо срещу турбо
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от gh0str1d3rсамо да вметна относно вървенето и харченето, днеска нарочно се тествах с един приятел, той кара ПЕЖО 307 1,6 ХДИ - 110 коня, еми не можеш го настигнеш...сори, тва е относно вървенето...Гонил съм го от Бургас до Варна и най-доброто постижение беше да го понастигна при 170-180 км/ч
Така и не го задминах
Сега вече знам обяснението
А истината е, че 145/6 1.6ТС не са от най-бързите автомобилишо не прбате тва ХДИ с някоя КУ4
Да видим тогаз резултата
Някои хора в този форум не спират да се перчат с бързите си дизели,ма като зтане въпрос за гонка с турбо бензин,се крият кат мишки.Сори приятели но тва е реалноста
Турбо срещу турбо
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
турбо срещу турбо, ок, ама пак повтарям защо трябва излишно да се заблуждаваме, че алфа-та е най-вървящата кола? айде турбо срещу турбо, като ще е КУ4 срещу WRX примерно... няма смисъл да си говориме небивалици, алфа-та е кола с душа, има хъс, спортен дух, но в никакъв случай най-бързата...Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)
Comment
-
Първоначално публикувано от gh0str1d3rтурбо срещу турбо, ок, ама пак повтарям защо трябва излишно да се заблуждаваме, че алфа-та е най-вървящата кола? айде турбо срещу турбо, като ще е КУ4 срещу WRX примерно... няма смисъл да си говориме небивалици, алфа-та е кола с душа, има хъс, спортен дух, но в никакъв случай най-бързата...
Аз на Субару шапка им свалям ама ти много с кофтия валс. Чакай ся и аз така...
Дай някакво сток WRX до Алфа 8C и да сравним кой кого
Кво викаш за Алфите
Да бе... Алфа не е най-бързата ама заслужава повече от твоя страна. Недей да й нареждаш на стар модел... някъв от ония ден.
Май Субару V8, 450к.с и ускорение до 100 за 4,2сек. няма да можеш да ми намеришЗаводско.
Ама тоя спор е тъп.
P.S Ахх.. тая тема дано да я почистят. Пак стана кенеф.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... ear_e=2001
САМО ВИЖТЕ НА НЕМСКИТЕ КОЛЕГИ КОЛКО ИМА ХАРЧАТ КОЛИТЕ И МИ КАЖЕТЕ ПОСЛЕ, ЧЕ В БГ ИМА БЕНЗИН КАТО ХОРАТА....Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)
Comment
-
Това най-вероятно е смесен разход. Те хората там си имат пътища като слънце, така че е съвсем нормално колите да харчат по-малко. А нали се сещате, че разстоянията, които пътуват са доста по-големи от нашите и по-голямата част е по хобавите им аутобани. А тука като се набуташ у центаро - нема мърдане цял ден.Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Да на всички е смесен , просто цъкнете на колите да видите къде са карали...Примерно на първия вижте една интересна статистика:
29.11.2006 5,93/100 по магистрала само. Яко яко...
Comment
-
..
Първоначално публикувано от gh0str1d3rе хубаво, де по магистрала, ама нали се сещаш, колвга, че в Дойчланд няма ограничение на аутобана и всички карат на пълната газ... дали тука ще постигнеш 8 разход на пълната газ,аи не цяла Германия е аутобани ...
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
Comment